Navy Track ile araçlarınız her zaman yolunda!
GPS Araç Takip
Nayv Track ile araçlarınız her zaman yolunda!
GPS Araç Takip

GPS Araç Takip Sistemleri

Navy Track ile Araçlarınız Yolunda

NAVY TRACK araç takip sistemimiz işletmenize bir çok avantajlar sağlayacaktır. Sistemimiz sayesinde araçlarınızı ve personelinizi takip etmek kolaylaşırken, aynı zamanda iş yükünüz azalacaktır. Aracınızın nerede olduğu bilgisi ürün tesliminde müşterilerinizin memnuniyetine de büyük katki sağlayacaktır. Kilometreyi otomatik olarak kayıt altına alan NAVY TRACK, vergi dairesi ile ilgili yaşanacak sorunları ortadan kaldıracaktır. Ofisteki masanızdan ya da cep telefonunuzdan tüm araçları ve personeli yönetebilmek size zaman tasarrufu sağlarken, personelinizin de performansını arttıracaktır.

Rota Kayıt

Geçmişe dönük yapılan bütün yol güzergah ve beklemeleri raporlarla alabilme

Kilometre Kayıt

Vergi dairesinin istediği formatta kilometre kayıt.

Filo Yönetimi

Tüm araçlarınızın bakım, sigorta yakıt gibi analizlerini alabileceğiniz sistem

Raporlama

Çok çeşitli ve özellikli sektörel raporlar ve analizler alabileceğiniz sistem.

Bölge Oluşturma

Harita üzerinde yasaklı bölge oluşturma özelliği, o bölgeye giriş-çıkış kontrolü.

Alarm Fonksiyonu

Sistemi takip etme durumu olmadan ihlal durumlarını bildiren alarm kurma özelliği

Kullanımı Engelleme

Mesai dışı kullanımı engelleme özelliği

Sürücü Tanıma

Aracı kimin sürdüğünü anlık ve geçmişe dönük görme.

Ekstra Özellikler

Navy Track

Navy Track araç takip sistemleri sayesinde ekstra modül ve sensörler takılarak araçlarınızdan farklı bilgilerle istediğiniz çözümleri alabilirsiniz. Farklı çözümler için lütfen teknik ekibimizle iletişime geçiniz.

OBD CAN-BUS Veri Okuma

Sürücü Tanıma

Takograf ve Yakıt Takibi

Araç Blok Sistemi

NEDEN BİZ?

Aradığınız tüm çözümleri bir arada sunuyoruz. Navy Track olarak benzer çözümlerin bir arada olması hem iş yükünüzü hafifletiyor hem de tasarruf etmenizi sağlıyor.

Yılların getirdiği tecrübe ile işimizi en iyi şekilde yapıyoruz. Şiarımız, kaliteli bir hizmet ile sizlerin güvenini kazanmaktır.

Navy Track olarak ticarette iş ahlakına önem veriyoruz. Etik ve ve ahlaki değerler çerçevesinde müşterilerimize hizmet veriyoruz. Siz değerli müşterilerimizin güvenini kazanmak bizim için onurdur.

Hizmetlerimizin kalitesini yükseltirken, fiyatlarımızı da makul tutmaya çalışıyoruz. Önceliğimiz hizmetimizin kalitesi ve müşterilerimizin memnuniyetidir.

MÜŞTERİLERİMİZ NE DİYOR?

Müşterilerimizin fikirlerini, eleştiri ve önerilerini her zaman önemsiyoruz. Bizlere verdiğiniz olumlu ve olumsuz geri bildirimler sayesinde hizmetimizi sürekli bir üst seviye taşıyoruz. Sizlerin memnuniyetini kazanmak bizi mutlu ediyor.

Çözüm Ortaklarımız