Navy Track platform güncellemesi

  • Navy Track platform güncellemesi

    Navy Track platform güncellemesi

    Major Navy Track güncellemesi: yepyeni bir GPS izleme deneyimine hoş geldiniz

    Çevrimiçi GPS izleme, bir telematik hizmetinin temelidir. Dikey, konum veya özel talepleri ne olursa olsun her müşterinin kullandığı şey bu olduğundan, GPS izleme yazılımıyla bu etkileşimi daha da değerli kılmak istedik.

    Ekibimiz, yepyeni bir GPS izleme deneyimi sunmaktan gurur duyar . Binlerce nesnenin engelsiz görünümü ile güçlüdür, modern vizyonu ve sezgisel tasarımı günümüz şirketlerinin beklentilerini ve iş standartlarını yansıtır.

    High-Load hazır çözümle tanışın

    Bu evrim bize, modern bir teknoloji yığınını ve gelişmiş high-load yazılım geliştirmedeki en iyi uygulamaları kullanan yepyeni bir GPS Takibi oluşturmamıza neden oldu Bu yeni Tracking, üst düzey telematik teknolojisinin yanı sıra, 10 yıldan fazla Navy Track uzmanlığıyla harmanlanmıştır.

    Yepyeni GPS İzleme, modern bir teknoloji yığını kullanır.

    Sonuç, çok sayıda nesneyle başa çıkabilen kurumsal düzeyde GPS Takibidir: platformda çok sayıda varlığın izlenmesine, daha iyi nesne yönetimine, daha kolay ve daha sezgisel kullanıma olanak tanır.

    Çoğu zaman şirketler, çeşitli iş amaçlarını hedeflemek için birçok nesne türünü kullanır. Genellikle daha iyi pazar kapsamına yol açar. Ancak, çok sayıda farklı nesne türünü izlemek oldukça zorlayıcı olabilir. Navy Track GPS izleme platformumuz, özellikle nesneler, POI’ler ve coğrafi sınırlar olmak üzere binlerce iş birimi aynı anda izlenebildiğinden , size için en doğru ve en kolay çözümü sunar

    Kurumsal düzeyde GPS İzleme, tek bir harita üzerinde binlerce varlığın, coğrafi sınırın ve POI’nin aynı anda görüntülenmesine olanak tanır.

     

    Birçok farklı varlık türünün tek bir haritada çok hızlı yanıt süresiyle daha kullanıcı dostu deneyim sağlar. Platform işlevselliğinin ve kullanıcı deneyiminin iş verimliliğini daha da artırır.

    Mükemmel görselleştirme ve kullanılabilirlik

    Navy Track, kullanıcı deneyimine, özel görselleştirmeye ve tasarımdaki en son trendlere sürekli dikkat eder. Bu nedenle, yeni GPS Takibi, nesnelerin hızlı bir şekilde dahil edilmesi ve uygun şekilde tanınması için gelişmiş görsel öğeler kullanır.

    Parça geçmişi

    Yeniden düzenlenmiş araç, artık birleştirilmiş ve birlikte temsil edilen tüm parkurlara ve olaylara hızlı erişim sağlar. Tarih, tüm gezilerin hızlı bir görünümünü verir. Daha fazla ayrıntı gerekiyorsa, her bir rotadan geçmek ve durmak için parkura tıklamanız, seyahat edilen süreyi, mesafeyi ve daha fazlasını incelemeniz gerekir.

    Yeniden düzenlenmiş parkur geçmişi aracı, tüm parkurlara ve olaylara hızlı erişim sağlar.

    Widget’lar

    Widget’lar artık doğru bir dikey yapıda düzenlenmiştir. Tüm öğeler, özel bir görünüm için sürükle ve bırak ve daraltılabilir. Kapsamlı bir analiz için en önemli unsurlar maksimize edilebilir.

    Yeni widget yapısı, kapsamlı bir analiz için önemli öğelerin en üst düzeye çıkarılmasına olanak tanır.

    Haritadaki nesneler

    Yepyeni nesne türleri kurulumu burada. Artık ilgili simgeyi seçerek varlık türünü belirlemek ve ardından bağımsız olarak veya tüm nesne grubu için bir renk ayarlamak mümkündür. Bu özellik, gerçek zamanlı konumu daha anlamlı bir şekilde iletmeye olanak tanır, karma filoların nesneleri anında ayırt etmelerini sağlar ve kritik varlıkları asla gözden kaçırmaz.

    Yeni GPS izleme, nesne türünü seçmenize ve bunun için bir renk belirlemenize olanak tanır.

    Harita araçları

    Güncellenen haritacılık araçları tek bir menüde toplanmıştır , bu nedenle harita türleri , POI ve coğrafi sınırlar arasında geçiş hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirilebilir. Haritaya bağlı olarak trafik sıkışıklığı ve diğer seçenekler hakkındaki bilgileri hızlı bir şekilde açıp kapatmak mümkündür.

    Yeni, kullanıcı dostu parkur görselleştirmesi, daha rahat ve bilgilendirici bir görünüm için hızlı ve verimli parkur planlaması sağlar.

    Görsel ayrıntılarla verimli parkur planlaması

    Leave a comment

    Required fields are marked *