Saha Görev Programı ile Dijitalleş

  • Saha Görev Programı ile Dijitalleş

    Saha Görev Programı ile Dijitalleş

    Hala dijitalleşmenin önemli olmadığını mı düşünüyorsunuz?

    Yapılan araştırmalar ve istatistikler bir şirketin %30 %40 büyümesinin önündeki en büyük engelin dijitalleşmemek olduğunu söylüyor. Dijitalleşme karşısında direnmek artık imkansız hale geldi. 2023’de büyümenin önündeki en büyük engeli ortadan kaldırın! Dijitalleşin.

    Dijital bir dünyada iş yerinizde manuel olarak yaptığınız tüm işler şirketinizin büyümesinin önündeki en büyük engeldir.

    Bu engeli Navy Track bünyesinde bulunan Navy Task Saha Görev Programıyla ortadan kaldırın.

    Uygulamamız sayesinde iş zamanınızı daha verimli kullanacak, tasarruf edecek ve akabinde şirketinizin büyümesi adına 2023’de en önemli adımı atmış olacaksınız.

    Adından da anlaşılacağı üzere Navy Task bir saha Saha Görev ve Servis Yönetimi Programı olup pek çok özelliği bir arada sunan hepsi bir arada bir çözümdür;

    İş ve Görev Dağıtımı

    Çalışanların bulunduğu yere, beceri grubuna ve mevcut iş yüküne göre işleri atayın, görevler verin. Dosyalardan ve üçüncü taraf uygulamalardan görevler ve işleri içe aktarın.

    Rota Optimizasyonu

    Rotaları optimize edin, iyileştirin. Daha az yakıt gideriniz olsun. Müşterilerinize karşı daha dakik olun.

    Dijital Formlar

    Saha ve ofis arasında verileri senkronize edin. Yöneticilerin hizmet kalitesini, performansı ve müşteri memnuniyetini iyileştirmesine yardımcı olun.

    Check-in’ler ve POD’lar

    Çalışanların yerleri işaretlemesine, resimler göndermesine ve formları yerinde göndermesine olanak sağlayın.

    İletişim ve Mesajlaşma

    Telefon görüşmelerini ve sayısız mesajlaşmayı tek bir sohbetle değiştirip, iyileştirerek daha pratik hale getirin. Fazladan ödeme yapmadan anlaşmazlıkları anında çözün.

     

     

    Leave a comment

    Required fields are marked *